Grijanje s nama znači uštedu ...

  • pl
  • en
  • ru
  • ua
  • de
  • fr
  • lt
  • ro
  • hr
Facebook Twitter Facebook
Sječke i plamenici na biomasu najjeftiniji su sustav grijanja.
12.11.2020

Sječke i plamenici na biomasu najjeftiniji su sustav grijanja.

Sječke i plamenici na biomasu najjeftiniji su sustav grijanja.


Plamenici s stepeničnim rešetkama koje je dodijelilo Ministarstvo okoliša već su dugi niz godina specijalnost naše tvrtke. Naša se tvrtka specijalizirala za proizvodnju plamenika i uređaja za grijanje za izgaranje takozvanih teških goriva, tj. Otpada, otpadne biomase, drvne sječke, karbonizata, piljevine itd.
Opslužujemo industrijske tvrtke, uključujući stolariju, pilane, tvornice namještaja, kao i industrijska postrojenja koja imaju pristup jeftinoj biomasi.

Sječke i plamenici na biomasu najjeftiniji su sustav grijanja.

Naše sječke i plamenici na biomasu ugrađeni u kotlove koji opskrbljuju sušilice za drvo i žitarice, a industrijske hale opskrbljuju toplom vodom ili grijanjem. Zonska stepenasta peć omogućuje izgaranje i sagorijevanje gotovo svakog krutog goriva. Industrijsko grijanje ima drugačije zahtjeve od jeftinih peći za centralno grijanje s Interneta. Grijanje treba biti pouzdano, univerzalno i certificirano.


Prilagođen industrijskim radovima

Naši uređaji imaju ojačanu strukturu i mogu se koristiti za kontinuirani rad, npr. za sušilicu u kojoj se opskrbljuje toplinom tijekom cijele godine. Ojačani zupčanici, dodavači, elementi od lijevanog željeza i precizna kontrola osiguravaju pouzdan rad jedinice. Bez obzira govorimo li o 100 kW ili 500 kw. Naši sječke i plamenici na biomasu mogu sagorijevati različita goriva s različitim kalorijskim vrijednostima i vlagom. Godinama smo se specijalizirali za izgaranje teških, alternativnih i otpadnih goriva. Zato je naša tehnologija nagrađivana više puta, a koristi se i na pr. u postrojenjima za spaljivanje ekološkog otpada.


Imamo niz referentnih postrojenja u kojima rade naši plamenici, koji sagorijevaju, na primjer, torreficiranu biomasu, mokru drvenu sječku, prašinu od piljevine, pastrve, sječke iz energetskih postrojenja. Izgaranje drvne sječke od miskantusa ili sljeza prilično je teško - posebno zbog emisije NOx. Radimo u suradnji s izgaranjem različitih biomase i otpadnih vrsta u suradnji s istraživačkim i razvojnim centrima politehnike i energetskim institutom. Podržani su brojnim testovima emisije i izdržljivosti. Znamo da za industrijsku primjenu plamenici moraju biti izdržljivi i pouzdani, jer su prekidi u grijanju ili opskrbi toplinom tehnološkog postupka neprihvatljivi.

Naša internet stranica koristimo "kolačiće", promijenite postavku za pretraživanje ako ne želite da ih koriste.

Zamknij