Grijanje s nama znači uštedu ...

  • pl
  • en
  • ru
  • ua
  • de
  • fr
  • lt
  • ro
  • hr
Facebook Twitter Facebook
Iznajmljivanje i zakup mobilnih spremnika za toplinu.
12.11.2020

Iznajmljivanje i zakup mobilnih spremnika za toplinu.

Iznajmljivanje i zakup mobilnih spremnika za toplinu.

Naša tvrtka ima dugogodišnje iskustvo s mobilnim sustavima grijanja u kontejnerima i prikolicama. Nudimo kotlove za grijanje i industrijske kotlove u mobilnim sustavima koji se temelje na morskim spremnicima 10 '', 20 '' i 40 '' ', a također i pokretne prikolice.

Možemo pružiti široku ponudu kotlova i dizalica topline u mobilnim verzijama:

kotlovi na ulje
plinski kotlovi
kotlovi na drvnu sječku
kotlovi na pelete
U ponudi su kotlovi na naftu i plinski kotlovi (LNG, LPG, NG serije):
do 300 kW na mobilnim prikolicama
preko 300 kW u kontejnerima
preko 1 MW u 2 odvojena spremnika: jedan za kotlovnicu i pomoćni prostor za skladištenje goriva
Kotlovi na pelete i sječku nude se u spremnicima: 20 '', 30 '' i 40 ''. Kapaciteta preko 900 kW pružamo spremnike za biomasu u 2 odvojene jedinice: za kotao i plamenik i drugi za skladištenje biomase.

Mobilni sustavi za grijanje namijenjeni su rezervnom grijanju, tijekom obnove ili renoviranja. Također u slučaju kvara izvora grijanja. Također se koristi na mjestima gdje nije dopušteno graditi kotlovnicu za grijanje zbog vanjskih uvjeta. Pokretni spremnici za toplinu nisu trajno pričvršćeni za tlo i potpuno su pokretni, mogu se pomicati.

Pokretni spremnici za toplinu također su vrlo fleksibilni u načinu nabave. Možemo ih iznajmiti, kupiti na kredit ili jednostavno unajmiti. Ne moramo biti vlasnik da bismo grijali hotel, skladište, obiteljsku kuću ili ured. Naši mobilni sustavi grijanja mogu opskrbiti svaku vrstu kruga grijanja, npr. Radijatore, podno grijanje, grijače zraka.

Pokretna kotlovnica može se isporučiti i kao pokretni kotlovi za grijanje u tankim kućištima. To je kotao, pakiran u posebnu paletu 2 x 1 m ili 3 x 2 m i njegovu mobilnu jedinicu. Možemo spakirati u posebno metalno kućište gotovo svaku vrstu kotla za grijanje i dizalicu topline. Metalna kućišta dizajnirana su za svaku vrstu grijaće jedinice pojedinačno. Možemo ga postaviti na metalnu paletu s dimnjakom, izmjenjivačem ploča, spojem cijevi. Takvu jedinicu možemo priključiti na svaku vrstu zgrade i instalacije.

Naša internet stranica koristimo "kolačiće", promijenite postavku za pretraživanje ako ne želite da ih koriste.

Zamknij